Παρατάσεις ημερομηνιών υποβολής προτάσεων στα προγράμματα: Leader έως 01/11/2019 και Ε-Business έως 31/10/2019.

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας ενημερώνει ότι εκδόθηκαν οι σχετικές τροποποιήσεις των προσκλήσεων που αφορούν μεταξύ άλλων σε παρατάσεις καταληκτικών ημερομηνιών υποβολής προτάσεων για τα Προγράμματα Leader έως 01.11.2019 και E-Business έως 31.10.2019.

Υπενθυμίζουμε ότι:

Το πρόγραμμα E-Business αφορά στην ενίσχυση των ΜΜΕ για την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου, ηλεκτρονικών κρατήσεων, πληρωμών κ.α. έχοντας σαν στόχο την ενσωμάτωση τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών στην λειτουργία τους.

Το πρόγραμμα Leader εντάσσεται στο πλαίσιο του Μέτρου 19.2 «Στήριξη υλοποίησης δράσεων των στρατηγικών Τοπικής Ανάπτυξης με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων (CLLD/LEADER)» για πράξεις ιδιωτικού χαρακτήρα και η προκήρυξη αφορά όλη την περιοχή εφαρμογής του τοπικού προγράμματος, που είναι το σύνολο της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων, εκτός της Δημοτικής Κοινότητας Ιωαννίνων και το σύνολο της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας.

Εκ της Διοικήσεως

(1 Ψήφος)

Ροή Τελευταίων Ειδήσεων

Πρωτέας Ηγουμενίτσας: Τρίτη συνεχόμενη νίκη του Ανδρικού με 76-64 επί του Θρύλου Ιωαννίνων - https://t.co/SqQUSFJOh6 https://t.co/PKkNwbip96
Δήμος Ηγουμενίτσας: Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Διοικητή της 6ης Υ.Π.Ε. κ. Γιάννη Νικόπουλο -… https://t.co/SNwbpxdGX3
Εορτασμός ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ AΓΙΟΥ ΜΗΝΑ Κεστρίνης Θεσπρωτίας (10& 11/11/2019) - https://t.co/SqQUSFJOh6 https://t.co/Efh3sNIugl

Εκδήλωση στην Ηγουμενίτσα με θέμα: Ολοκληρωμένο σύστημα καταγραφής δεδομένων σχετικά με τις πλημμύρες

Εορτασμός ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ AΓΙΟΥ ΜΗΝΑ Κεστρίνης Θεσπρωτίας (10& 11/11/2019)

680.000 ευρώ για την ανάδειξη του Ενετικού Κάστρου Δ. Ηγουμενίτσας από την Περιφέρεια Ηπείρου

Συνάντηση της Διοίκησης του ΟΛΗΓ με εκπροσώπους του αθλητικού συλλόγου «ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ»

Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Θεσπρωτίας: Να συγκροτηθούν άμεσα τα υπηρεσιακά συμβούλια Θεσπρωτίας

Let's do it Greece - Ο γύρος της Ελλάδας για το περιβάλλον

Συνελήφθη 23χρονος κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας «περί εξαρτησιογόνων ουσιών»

© 2005-2019 e-igoumenitsa.gr. All Rights Reserved.