ΟΛΗΓ: έχει καθαριστεί ήδη μεγάλο τμήμα της παραλίας Δρεπάνου και η μέριμνα θα είναι τακτική photo by malamidis

Με αφορμή Δελτία Τύπου που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες και προς ενημέρωση του κοινού, σας παραθέτουμε τα ακόλουθα :

Σε σχέση με τον ευπρεπισμό, την καθαριότητα, την αποκομιδή απορριμμάτων και την κοπή χόρτων στην περιοχή του Δρεπάνου σας ενημερώνουμε ότι έχει καθαριστεί ήδη μεγάλο τμήμα και η μέριμνα θα είναι τακτική, με επιπλέον ενίσχυση σε εξοπλισμό για το επόμενο της θερινής περιόδου, όπως πραγματοποιήθηκε εξάλλου και κατά τα προηγούμενα έτη. Προσπάθειες και δράσεις οι οποίες απέδωσαν, προσφέροντας το προνόμιο απόκτησης «Γαλάζιας σημαίας» για την παραλία του Δρεπάνου.

Σε ότι αφορά τις διαδικασίες Ναυαγοσωστικής κάλυψης  σας ενημερώνουμε ότι: (1) με την με αριθμ. 2769/11-04-2019  διακήρυξη περί «Ναυαγοσωστική κάλυψη πολυσύχναστων παραλιών αρμοδιότητας Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε.» ξεκίνησαν οι διαδικασίες, ο εν λόγω διαγωνισμός κηρύχτηκε  άγονος λόγω μη υποβολής κανενός φακέλου προσφοράς. (2) Μετά την με αριθμ. 3840/22-05-2019 επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού ανακηρύχτηκε προσωρινός ανάδοχος κατόπιν και της με αριθμ. 77/2019 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου μετά και την οριστική κατακύρωση, με συμβατικό ποσό 50.050,00€ μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ,  ο ανάδοχος θα εγκατασταθεί άμεσα με την υπογραφή της σύμβασης.

Η εικόνα της παραλίας του Δρεπάνου είναι υπόθεση όλων μας και όπως και τα προηγούμενα χρόνια η συλλογική προσπάθεια κατάφερε να διατηρήσει την εικόνα της παραλίας σε ένα καλό επίπεδο, έτσι θα συνεχίσουμε και φέτος.

Ροή Τελευταίων Ειδήσεων

Ένας στους τέσσερις δεν έχει υποβάλει φορολογική δήλωση - https://t.co/SqQUSFJOh6 https://t.co/XeuE8KPOgH
Σύλληψη αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα - https://t.co/SqQUSFJOh6 https://t.co/8qtIcBB286
Διακοπές ρεύματος 15 Ιουλίου στην Ηγουμενίτσα - Δείτε τις περιοχές - https://t.co/SqQUSFJOh6 https://t.co/IEY18IQF4z

Ένας στους τέσσερις δεν έχει υποβάλει φορολογική δήλωση

Τουρκία: Άρχισε η παράδοση των πρώτων τμημάτων των S-400

Σύλληψη αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα

Διακοπές ρεύματος 15 Ιουλίου στην Ηγουμενίτσα - Δείτε τις περιοχές

Π.Α.Κ.Π.ΠΟ Δήμου Ηγουμενίτσας: Εβδομάδα Μουσικής 15 με 21 Ιουλίου

Δ.ΙΕΚ Ηγουμενίτσας: Nέες Ειδικότητες 2019-2020

Συνελήφθη 46χρονος στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ληστεία

Η ενορία Κεστρίνης Θεσπρωτίας εόρτασε πανηγυρικά τον όσιο Παΐσιο

Σύλληψη δύο ατόμων με 102 κιλά κάνναβη στο Ράγιο Θεσπρωτίας

© 2005-2019 e-igoumenitsa.gr. All Rights Reserved.