Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Εξόφληση των Ετήσιων Τελών του ΓΕΜΗ.

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας υπενθυμίζει στις εγγεγραμμένες επιχειρήσεις στο ΓΕΜΗ την υποχρέωση καταβολής των Ετήσιων Τελών του ΓΕΜΗ το συντομότερο δυνατό, και σε κάθε περίπτωση εντός του έτους στο οποίο αναφέρονται.

Βάσει της αριθμ. 1197/16.05.2019 Απόφασης της ΑΑΔΕ που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 1911/Β/28.05.2019, τα ανεξόφλητα Τέλη ΓΕΜΗ των ετών 2015, 2016, 2017 και 2018, θα αποσταλούν από την ΚΥ ΓΕΜΗ προς Βεβαίωση και Είσπραξη στην Δ.Ο.Υ. (βάσει του ΚΕΔΕ) από τις 01/11/2019 που αποτελεί την ημερομηνία έναρξης εφαρμογής της Απόφασης.

Παράλληλα υπενθυμίζουμε σε όλες τις Μη Κεφαλαιουχικές επιχειρήσεις, δηλαδή σε όλες τις Ο.Ε, Ε.Ε, ΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΕΣ και ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, την υποχρέωση ανάρτησης στο Γ.Ε.ΜΗ. του Αποδεικτικού Κατάθεσης Φορολογικής Δήλωσής τους εντός
δύο (2) μηνών από την ημερομηνία υποβολής των φορολογικών τους δηλώσεων (σύμφωνα με το άρθ. 5 της Υ.Α. 79760/31-12-2014, ΦΕΚ. 3623, τ.Β΄).

Οι επιχειρήσεις που έχουν καταβάλλει την ετήσια συνδρομή τους προς το Επιμελητήριο, θεωρούνται Τακτικά Μέλη και έχουν την δυνατότητα ανάρτησης των Αποδεικτικών τους, αποστέλλοντάς τα στο Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, αξιοποιώντας τις ανταποδοτικές μας υπηρεσίες.

Εκ της Διοικήσεως

Του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας

Ροή Τελευταίων Ειδήσεων

Εκλογή μελών Επιτροπών του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου - https://t.co/SqQUSFJOh6 https://t.co/762BzYHiUQ
Δωρεά από το Φαρμακείο Βεζούρη στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ηγουμενίτσας. - https://t.co/SqQUSFJOh6 https://t.co/05CPNfk52F
Περιφέρεια Ηπείρου: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τριήμερο τεχνικών συναντήσεων ΟΟΣΑ και Διαχειριστικών Αρχών -… https://t.co/q8VwdcRRMl

Δωρεά από το Φαρμακείο Βεζούρη στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Εκλογή μελών Επιτροπών του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου

ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέα πληρωμή σε 4.600 αγρότες

Τουλάχιστον 7 νεκροί από συντριβή βομβαρδιστικού του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου στην Αμερική

«Στοργή» - Προς υλοποίηση Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης

Εξιχνιάστηκε υπόθεση τηλεφωνικής απάτης σε βάρος 50χρονης

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί στην Ηγουμενίτσα, οι οποίοι μετέφεραν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, δύο μη νόμιμους αλλοδαπούς

Διακοπές ρεύματος 4 Οκτωβρίου στους Φιλιάτες - Δείτε τις περιοχές

© 2005-2019 e-igoumenitsa.gr. All Rights Reserved.