Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Εξόφληση των Ετήσιων Τελών του ΓΕΜΗ.

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας υπενθυμίζει στις εγγεγραμμένες επιχειρήσεις στο ΓΕΜΗ την υποχρέωση καταβολής των Ετήσιων Τελών του ΓΕΜΗ το συντομότερο δυνατό, και σε κάθε περίπτωση εντός του έτους στο οποίο αναφέρονται.

Βάσει της αριθμ. 1197/16.05.2019 Απόφασης της ΑΑΔΕ που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 1911/Β/28.05.2019, τα ανεξόφλητα Τέλη ΓΕΜΗ των ετών 2015, 2016, 2017 και 2018, θα αποσταλούν από την ΚΥ ΓΕΜΗ προς Βεβαίωση και Είσπραξη στην Δ.Ο.Υ. (βάσει του ΚΕΔΕ) από τις 01/11/2019 που αποτελεί την ημερομηνία έναρξης εφαρμογής της Απόφασης.

Παράλληλα υπενθυμίζουμε σε όλες τις Μη Κεφαλαιουχικές επιχειρήσεις, δηλαδή σε όλες τις Ο.Ε, Ε.Ε, ΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΕΣ και ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, την υποχρέωση ανάρτησης στο Γ.Ε.ΜΗ. του Αποδεικτικού Κατάθεσης Φορολογικής Δήλωσής τους εντός
δύο (2) μηνών από την ημερομηνία υποβολής των φορολογικών τους δηλώσεων (σύμφωνα με το άρθ. 5 της Υ.Α. 79760/31-12-2014, ΦΕΚ. 3623, τ.Β΄).

Οι επιχειρήσεις που έχουν καταβάλλει την ετήσια συνδρομή τους προς το Επιμελητήριο, θεωρούνται Τακτικά Μέλη και έχουν την δυνατότητα ανάρτησης των Αποδεικτικών τους, αποστέλλοντάς τα στο Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, αξιοποιώντας τις ανταποδοτικές μας υπηρεσίες.

Εκ της Διοικήσεως

Του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας

Ροή Τελευταίων Ειδήσεων

Σύλληψη 37χρονου αλλοδαπού στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας για καταδικαστικές αποφάσεις - https://t.co/SqQUSFJOh6 https://t.co/zvhWtfZLwf
Εξιχνίαση υπόθεσης τηλεφωνικής απάτης σε βάρος 40χρονης αλλοδαπής στην Ηγουμενίτσα - https://t.co/SqQUSFJOh6 https://t.co/uGtXZxHBse
Συνελήφθησαν 2 αλλοδαποί στο λιμάνι Ηγουμενίτσας με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα - https://t.co/SqQUSFJOh6 https://t.co/lztnBWbEbH

Συμπλήρωση και υποβολή δηλώσεων συγκομιδής σταφυλιών οινοποιησιμων ποικιλιών αμπέλου 2019-2020

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ AΓΙΟΥ KOΣΜΑ ΡΑΓΙΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Συνελήφθη 46χρονος στο Ράγιο Θεσπρωτίας, κατηγορούμενος για μεταφορά ενός μη νόμιμου αλλοδαπού

Συνελήφθησαν 2 αλλοδαποί στο λιμάνι Ηγουμενίτσας με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα

Περιφέρεια Ηπείρου Ενημέρωση προς του κτηνοτρόφους: Διαχείριση στερεών κτηνοτροφικών αποβλήτων

Σύλληψη 40χρονης αλλοδαπής στην Ηγουμενίτσα για πλαστογραφία

Δωρεά από το ΚΗΦΗ Φιλιατών στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ηγουμενίτσας

© 2005-2019 e-igoumenitsa.gr. All Rights Reserved.