13.8 C
Igoumenitsa
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024, 10:53
ΑρχικήLifestyleΤαξίδια5ήμερη Εκδρομή για τους λάτρεις των αγώνων MotoGP στο Misano

5ήμερη Εκδρομή για τους λάτρεις των αγώνων MotoGP στο Misano

Ο αγώνας του Σαν Μαρίνο, η αλλιώς Μιζάνο είναι από τα μεγαλύτερα μοτοσυκλετιστικά event της χρονιάς τόσο δίπλα μας που θα μπορούσε κάποιος να πει ότι είναι και λίγο “δικό” μας MotoGP. Ένας αγώνας στα “χωράφια” του Valentino Rossi λίγα χιλιόμετρα από το ράντζο της Tavullia με έντονη την αύρα του μεγάλου Marco Simoncelli.

Σας έχουμε τα πάντα έτοιμα για να ταξιδέψετε και να απολαύσετε τον αγώνα αλλά και την εκδρομή είτε με τη μηχανή σας είτε με λεωφορείο. Εσείς εκτός από το σέρβις, τα μπαγκάζια και το γυάλισμα της μοτοσυκλέτας σας δεν έχετε να κάνετε τίποτα περισσότερο.

Σας έχουμε έτοιμα ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε 4κλίνες καμπίνες για το πήγαινε έλα στην Αγκόνα, ένα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ξενοδοχείο 4* με πρωινό πάνω στην παραλία του Πέζαρο, εισιτήρια αγώνα από γενικής εισόδου μέχρι VIP, και δυο υπέροχες εκδρομές, μία στο Σαν Μαρίνο και μία στο χωριό του Valentino Rossi στην μοναδική Tavullia.

Το μοτοσυκλετιστικό γκρουπ έχει πλοηγούς, “σκούπες” και φυσικά κανόνες ασφαλούς διαδρομής!

Ελάτε και χωρίς μοτοσυκλέτα. Ένα λεωφορείο θα ταξιδέψει παράλληλα με το μοτοσυκλετιστικό γκρουπ (ίδιο πρόγραμμα) και περιλαμβάνει όλα όσα περιλαμβάνει και το πακέτο αυτών που θα μετακινηθούν με δικά τους οχήματα.

Αναχώρηση: μεσημέρι Πέμπτης 12 Σεπτεμβρίου 2019 | Επιστροφή: απόγευμα Τρίτης 17 Σεπτεμβρίου 2019

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα και τις τιμές εδώ

WEST TRAVEL (roussanoglou travel) 8ης Δεκεμβρίου 11Α. τηλ.2665024209

7,737ΥποστηρικτέςΚάντε Like
806ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
419ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλή άρθρα

spot_img