Τι κάνεις όταν ο πρώην σου παντρεύεται?

Ο γάμος ενός πρώην, μπορεί να προκαλέσει σεισμό στη γυναικεία ψυχοσύνθεση. Ιδίως αν είναι εκείνος που αποκαθίσταται πρώτος. Κατά την παραλαβή του προσκλητηρίου, συναισθήματα που κάποιες γυναίκες αγνοούν παντελώς ότι διαθέτουν, βγαίνουν στην επιφάνεια, μεταλλάσσοντάς τις.

Αξιοπρέπειες εξαφανίζονται, μνήμες κι εγωισμοί κάνουν την εμφάνισή τους για να πάρουν μέρος στην τραγωδία, που σύμφωνα με το γυναικείο μυαλό, συντελείται. Ένας πρώην οριστικοποιεί τον τίτλο του πρώην. Δεν έχει σημασία, αν είχαν να τον σκεφτούν για μήνες ή αν καρδιοχτυπούσαν για άλλο αρσενικό.

Τώρα σκέφτονται αυτόν κι αντιπαραβάλλουν τη δική του ευτυχία, με τη δική τους μοναξιά. Η Βίκυ και ο Γιάννης είχαν πλέον επτά χρόνια χωρισμένοι. Μια όμορφη σχέση, που κράτησε τρία περίπου χρόνια και τερμάτισε δίχως εντάσεις και καυγάδες. Μόνο με την υπόσχεση να παραμείνουν φίλοι. Βλέπεις ήταν και για τους δύο η πρώτη ουσιαστικά σοβαρή σχέση. Ήταν κρίμα να χαθεί η οποιαδήποτε επαφή τους. Ο έρωτας μπορεί να είχε περάσει, αλλά μια ανθρώπινη επικοινωνία μπορούσαν να έχουν.

Τώρα, στα τριάντα δύο της, η Βίκυ μετρούσε δύο ακόμη αποτυχημένες σχέσεις. Σχεσάκιας και μονογαμική από τη φύση της, ήθελε πια τη ζωή της να πάει παραπέρα, να κάνει νέα ουσιώδη βήματα. Είχε καιρό να μάθει νέα του Γιάννη.

Η είδηση του γάμου του, έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία. Της το ανακοίνωσε ο ίδιος, ύστερα από πρόσκλησή του να βρεθούν κι από την ώρα που έμεινε μόνη της, αδυνατούσε να σταματήσει το κλάμα.

Ξέχασε κουλτούρες και αξιοπρέπειες κι έδωσε πόνο, με το το κλασικό άσμα περί προσκλητηρίων του Μάκη Χριστοδουλόπουλου. Με χίλιες δυο σκέψεις και παράπονα, μετάνοιες και πισωγυρίσματα, θρηνούσε στο βωμό ενός ξεχασμένου από καιρό έρωτα.

Δράμα κι αυτή διεκδικούσε το ρόλο της κορυφαίας. Ξεχασμένο από καιρό τον είχε το Γιάννη, αλλά η είδηση της επικείμενης αποκατάστασής του, της άναψε φωτιές. Ζήλιας, διεκδίκησης, πληγωμένου εγωισμού κι ενός παράλογου μα πεισματικά αναπάντητου γιατί.

Γιατί κάποια άλλη κι όχι αυτή.

Περισσότερα εδώ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ροή Τελευταίων Ειδήσεων

Τελευταία Tweets

Νέες δωρεές πραγματοποιήθηκαν στο Κοινωνικό φαρμακείο του Δήμου Ηγουμενίτσας - https://t.co/SqQUSFJOh6 https://t.co/XilLeBynbw
Τέλη κυκλοφορίας: Σήμερα η τελευταία μέρα για την εξόφλησή τους - https://t.co/SqQUSFJOh6 https://t.co/YBEhdyuISX
Βεσυρόπουλος: Προσπάθεια να είναι έτοιμη τον Φεβρουάριο η πλατφόρμα για τη νέα ρύθμιση οφειλών -… https://t.co/zaS7bhFmRS
Follow e-igoumenitsa news on Twitter

IMAGE GALLERY

Νέες δωρεές πραγματοποιήθηκαν στο Κοινωνικό φαρμακείο του Δήμου Ηγουμενίτσας

Τέλη κυκλοφορίας: Σήμερα η τελευταία μέρα για την εξόφλησή τους

Βεσυρόπουλος: Προσπάθεια να είναι έτοιμη τον Φεβρουάριο η πλατφόρμα για τη νέα ρύθμιση οφειλών

Πρόσκληση του Ε.Π. «Ήπειρος 2014-2020» για τη διαχείριση των βιοαποβλήτων στις Π.Ε. Ιωαννίνων και Άρτας

Πεπραγμένα του Διοικητή του Γ.Ν.-Κ.Υ. ΦΙΛΙΑΤΩΝ για τα έτη 2014-2019

Συνελήφθη 57χρονος διακινητής στην Ηγουμενίτσα

Διακοπές ρεύματος 18 Ιανουαρίου στην Ηγουμενίτσα - Δείτε τις περιοχές

Διακοπές ρεύματος 15 Ιανουαρίου στους Φιλιάτες - Δείτε τις περιοχές

Σε λειτουργία η δακτυλοειδής αποβάθρα της Β’ Φάσης του Νέου Λιμένα Ηγουμενίτσας

© 2005-2020 e-igoumenitsa.gr. All Rights Reserved.