Γαλάζιες Σημαίες για τις ακτές Δρέπανο, Μέγα Άμμος, Καραβοστάσι και Αγία Παρασκευή.

Για 4η συνεχή χρονιά, ο Δήμος Ηγουμενίτσας βραβεύεται με το διεθνές σύμβολο ποιότητας «ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ». Σε εκδήλωση που πραγματοποίησε η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ) την Τρίτη 14 Μαΐου 2019 στην Αθήνα, απονεμήθηκαν στον Δήμο μας τέσσερις (4) Γαλάζιες Σημαίες  για τις ακτές Δρέπανο, Μέγα Άμμος, Καραβοστάσι και Αγία Παρασκευή.

Με αφορμή την βράβευση των ακτών του Δήμου μας, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Σωτήριος Μήτσης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Η επαναλαμβανόμενη τα τελευταία χρόνια και επί θητείας της Δημοτικής μας Αρχής, βράβευση των τεσσάρων (4) παραλιών μας με ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την αταλάντευτη στρατηγική και βούληση της δημοτικής μας αρχής στην τουριστική ανάδειξη του Δήμου μας, στην προσέλκυση ποιοτικού τουρισμού και στο χτίσιμο μιας δυνατής τουριστικής ταυτότητας.

Η διάκριση αυτή που ήρθε ως αποτέλεσμα της συντονισμένης προσπάθειας της δημοτικής αρχής και των υπαλλήλων της, είμαστε βέβαιοι ότι θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στο τουριστικό μας προϊόν, με άμεσα οφέλη για την τοπική μας κοινωνία. Επιπλέον αποδεικνύοντας έμπρακτα την ευαισθησία μας προς τις ιδιαιτερότητες της μετακίνησης των ΑμεΑ, δημιουργούμε τις προϋποθέσεις προσβασιμότητας και ισότιμης και εναργέστερης συμμετοχής τους σε όλες τις πτυχές της κοινωνικοοικονομικής ζωής, με την ένταξη του Δήμου μας στην Πράξη του ΕΣΠΑ με τίτλο «Δημιουργία προσβάσιμων, ολοκληρωμένων, θαλάσσιων, τουριστικών προορισμών».

Η βράβευση μας με τη ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ και η ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής μας αποτελούν τον οδικό χάρτη για την τουριστική μας ανάπτυξη».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ροή Τελευταίων Ειδήσεων

Τελευταία Tweets

Εγγραφές σε Δ.Ι.Ε.Κ. Βοηθών Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας ΓΝ Φιλιατών - https://t.co/SqQUSFJOh6 https://t.co/BMGtbg06Ez
3.750.000,00 για τη δημιουργία δύο κυκλικών κόμβων, δύο λωρίδων κυκλοφορίας, οδοφωτισμό, στην Πλαταριά -… https://t.co/rjJEH6ZBZ6
Εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπών καλωδίων χαλκού που έγιναν από επιχειρήσεις - https://t.co/SqQUSFJOh6 https://t.co/Abto6vkWXr
Follow e-igoumenitsa news on Twitter

IMAGE GALLERY

Εγγραφές σε Δ.Ι.Ε.Κ. Βοηθών Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας ΓΝ Φιλιατών

3.750.000,00 για τη δημιουργία δύο κυκλικών κόμβων, δύο λωρίδων κυκλοφορίας, οδοφωτισμό, στην Πλαταριά

Εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπών καλωδίων χαλκού που έγιναν από επιχειρήσεις

Συνεχίζεται το πρόβλημα με την υδροδότηση στην Νέα Σελεύκεια

ΟΛΗΓ: έχει καθαριστεί ήδη μεγάλο τμήμα της παραλίας Δρεπάνου και η μέριμνα θα είναι τακτική

Για πέμπτη μέρα χωρίς νερό σπίτια στην Νέα Σελευκεια

Πραγματοποιήθηκε ο Αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ του ΚΕΘΕΑ Ήπειρος και την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας

Εορτασμός της «Ημέρας Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας»

Κρούσμα απόπειρας τηλεφωνικής απάτης στην Ηγουμενίτσα

© 2005-2019 e-igoumenitsa.gr. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.