Γαλάζιες Σημαίες για τις ακτές Δρέπανο, Μέγα Άμμος, Καραβοστάσι και Αγία Παρασκευή.

Για 4η συνεχή χρονιά, ο Δήμος Ηγουμενίτσας βραβεύεται με το διεθνές σύμβολο ποιότητας «ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ». Σε εκδήλωση που πραγματοποίησε η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ) την Τρίτη 14 Μαΐου 2019 στην Αθήνα, απονεμήθηκαν στον Δήμο μας τέσσερις (4) Γαλάζιες Σημαίες  για τις ακτές Δρέπανο, Μέγα Άμμος, Καραβοστάσι και Αγία Παρασκευή.

Με αφορμή την βράβευση των ακτών του Δήμου μας, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Σωτήριος Μήτσης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Η επαναλαμβανόμενη τα τελευταία χρόνια και επί θητείας της Δημοτικής μας Αρχής, βράβευση των τεσσάρων (4) παραλιών μας με ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την αταλάντευτη στρατηγική και βούληση της δημοτικής μας αρχής στην τουριστική ανάδειξη του Δήμου μας, στην προσέλκυση ποιοτικού τουρισμού και στο χτίσιμο μιας δυνατής τουριστικής ταυτότητας.

Η διάκριση αυτή που ήρθε ως αποτέλεσμα της συντονισμένης προσπάθειας της δημοτικής αρχής και των υπαλλήλων της, είμαστε βέβαιοι ότι θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στο τουριστικό μας προϊόν, με άμεσα οφέλη για την τοπική μας κοινωνία. Επιπλέον αποδεικνύοντας έμπρακτα την ευαισθησία μας προς τις ιδιαιτερότητες της μετακίνησης των ΑμεΑ, δημιουργούμε τις προϋποθέσεις προσβασιμότητας και ισότιμης και εναργέστερης συμμετοχής τους σε όλες τις πτυχές της κοινωνικοοικονομικής ζωής, με την ένταξη του Δήμου μας στην Πράξη του ΕΣΠΑ με τίτλο «Δημιουργία προσβάσιμων, ολοκληρωμένων, θαλάσσιων, τουριστικών προορισμών».

Η βράβευση μας με τη ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ και η ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής μας αποτελούν τον οδικό χάρτη για την τουριστική μας ανάπτυξη».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ροή Τελευταίων Ειδήσεων

Τελευταία Tweets

Σύλληψη 37χρονου αλλοδαπού στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας για καταδικαστικές αποφάσεις - https://t.co/SqQUSFJOh6 https://t.co/zvhWtfZLwf
Εξιχνίαση υπόθεσης τηλεφωνικής απάτης σε βάρος 40χρονης αλλοδαπής στην Ηγουμενίτσα - https://t.co/SqQUSFJOh6 https://t.co/uGtXZxHBse
Συνελήφθησαν 2 αλλοδαποί στο λιμάνι Ηγουμενίτσας με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα - https://t.co/SqQUSFJOh6 https://t.co/lztnBWbEbH
Follow e-igoumenitsa news on Twitter

IMAGE GALLERY

Σύλληψη 37χρονου αλλοδαπού στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας για καταδικαστικές αποφάσεις

Εξιχνίαση υπόθεσης τηλεφωνικής απάτης σε βάρος 40χρονης αλλοδαπής στην Ηγουμενίτσα

Συμπλήρωση και υποβολή δηλώσεων συγκομιδής σταφυλιών οινοποιησιμων ποικιλιών αμπέλου 2019-2020

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ AΓΙΟΥ KOΣΜΑ ΡΑΓΙΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Συνελήφθη 46χρονος στο Ράγιο Θεσπρωτίας, κατηγορούμενος για μεταφορά ενός μη νόμιμου αλλοδαπού

Συνελήφθησαν 2 αλλοδαποί στο λιμάνι Ηγουμενίτσας με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα

Περιφέρεια Ηπείρου Ενημέρωση προς του κτηνοτρόφους: Διαχείριση στερεών κτηνοτροφικών αποβλήτων

Σύλληψη 40χρονης αλλοδαπής στην Ηγουμενίτσα για πλαστογραφία

Δωρεά από το ΚΗΦΗ Φιλιατών στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ηγουμενίτσας

© 2005-2019 e-igoumenitsa.gr. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.