Δύναμη Προοπτικής: Στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων για μόνιμες Δομές ΚΔΑΠ & ΚΔΑΠ-ΜΕΑ στους Δήμους

Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος, επικεφαλής του Συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ», στο πλαίσιο της διαρκούς του συνεργασίας με τις  Δομές των ΚΔΑΠ, επισκέφθηκε το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία ΚΔΑΠμεΑ «το εργαστήρι» και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών - ΚΔΑΠ «ΔΙΑΥΛΟΣ» του Δήμου Ηγουμενίτσας, όπου και συναντήθηκε με τους εργαζομένους.

Ο κ. Λώλος για μία ακόμη φορά είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τις δημιουργικές δραστηριότητες των παιδιών, αλλά και να συζητήσει με τους εργαζομένους για τον τρόπο λειτουργίας και τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν, δίνοντας έμφαση στη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας των Δομών, οι οποίες εξυπηρετούν πλήθος παιδιών, αλλά και των θέσεων εργασίας του προσωπικού.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Λώλος ανέφερε χαρακτηριστικά:

 «Οι Δομές των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-μεΑ, αποτελούν θεσμό πυλώνα της κοινωνικής μας πολιτικής για το παιδί και την οικογένεια. Ο σεβασμός και η φροντίδα μας στις ευπαθείς και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, αλλά και η στήριξη των υποστηρικτικών Κοινωνικών  Δομών ήταν και συνεχίζει να είναι ξεκάθαρη δέσμευση και πολιτική απόφασή μας. Ως Δημοτική Αρχή σταθήκαμε από την πρώτη στιγμή δίπλα στις Δομές ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ μεΑ του Δήμου μας δίνοντας την ώθηση που είχαν ανάγκη. Καταφέραμε όχι μόνο να σταθεροποιήσουμε τις Δομές αυτές, αλλά και να διασφαλίσουμε την ομαλή συνέχιση της λειτουργίας τους, ενώ παράλληλα επεκτείναμε τον  αριθμό των ωφελούμενων μητέρων του ΚΔΑΠ «ΔΙΑΥΛΟΣ» από 50 σε 120, αυξάνοντας την απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ και προχωρώντας στην πρόσληψη δύο επιπλέον εκπαιδευτικών. Δίνοντας προτεραιότητα στις σταθερές εργασιακές σχέσεις του προσωπικού που απασχολείται στις Δομές αυτές, αποπληρώσαμε τις οφειλές μισθοδοσιών χρόνων και σταθήκαμε στο πλευρό των εργαζομένων, αποκαθιστώντας την εργασιακή ηρεμία.

Αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο των εργαζομένων σε αυτές τις Δομές θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό τους για την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας των προγραμμάτων αλλά και τη μόνιμη διασφάλιση των θέσεων εργασίας τους».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ροή Τελευταίων Ειδήσεων

Τελευταία Tweets

Συνελήφθησαν 2 αλλοδαποί στο λιμάνι Ηγουμενίτσας με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα - https://t.co/SqQUSFJOh6 https://t.co/lztnBWbEbH
Περιφέρεια Ηπείρου Ενημέρωση προς του κτηνοτρόφους: Διαχείριση στερεών κτηνοτροφικών αποβλήτων -… https://t.co/tGtFlBelvY
Σύλληψη 40χρονης αλλοδαπής στην Ηγουμενίτσα για πλαστογραφία - https://t.co/SqQUSFJOh6 https://t.co/70KRtq5A5m
Follow e-igoumenitsa news on Twitter

IMAGE GALLERY

Συνελήφθησαν 2 αλλοδαποί στο λιμάνι Ηγουμενίτσας με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα

Περιφέρεια Ηπείρου Ενημέρωση προς του κτηνοτρόφους: Διαχείριση στερεών κτηνοτροφικών αποβλήτων

Σύλληψη 40χρονης αλλοδαπής στην Ηγουμενίτσα για πλαστογραφία

Δωρεά από το ΚΗΦΗ Φιλιατών στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ηγουμενίτσας

Σύλληψη 28χρονου αλλοδαπού στο λιμάνι Ηγουμενίτσας

Σύλληψη 23χρονου αλλοδαπού στο λιμάνι Ηγουμενίτσας

Ο Τραμπ απειλεί την Ευρώπη, θα αφήσουμε ελεύθερους τους τζιχαντιστές

Η Τράπεζα της Ελλάδας έχει εισηγηθεί πλήρη άρση των capital controls

Δήμος Ηγουμενίτσας: Μέτρα για την πρόληψη των επιπτώσεων από την εμφάνιση υψηλών θερμοκρασιών και καύσωνα

© 2005-2019 e-igoumenitsa.gr. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.