Δήμος Ηγουμενίτσας: Απάντηση σε δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΟΛΜΗ

Σε απάντηση σχετικού δημοσιεύματος  της Εφημερίδας ΤΟΛΜΗ την Πέμπτη  10/3/2011 κάνουμε γνωστό στους συμπολίτες μας  ότι:
-Δημοτικές  κοινότητες, τοπικές κοινότητες του Δήμου και το συμβούλιο Νεολαίας έθεσαν υπόψη της νέας Δημοτικής Αρχής,  την πρόθεση τους να οργανώσουν καρναβαλικές εκδηλώσεις, όπως εθιμικά γινόταν τα τελευταία χρόνια. Παράλληλα ζήτησαν...

την οικονομική συνδρομή του Δήμου.
-Η Δημοτική Αρχή υιοθετώντας τις πρωτοβουλίες των φορέων, πλην όμως, λόγω άλλων προτεραιοτήτων που έχει θέσει το χρονικό αυτό διάστημα και έλλειψης οικονομικών δυνατοτήτων δεν μπορούσε  να συνδράμει στις εκδηλώσεις αυτές.
-Παράλληλα απευθύνθηκε σε φορείς και οργανισμούς  που έχουν την οικονομική  δυνατότητα, να συμπαρασταθούν, προκειμένου να γίνουν με φειδώ κάποιες εκδηλώσεις, να τηρηθούν τα έθιμα της Αποκριάς , κυρίως όμως να ενθαρρυνθεί η προσπάθεια των νέων, που  είχαν αναλάβει τις πρωτοβουλίες οργάνωσης των εκδηλώσεων.
-Ένας από τους Οργανισμούς που ανταποκρίθηκαν στο αίτημα αυτό ήταν ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας, ο οποίος πράγματι διέθεσε το ποσό των 14.000 Ευρώ. Στη συνέχεια με νόμιμο τρόπο, με απόλυτη διαφάνεια και σε συνεννόηση με τους κατά τόπους οργανωτές των  εκδηλώσεων, έγινε  αναλογικά η διάθεση του ποσού.
Όμως μας προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση  η φρασεολογία του δημοσιεύματος , όπως « κάποιοι ψιθυρίζουν» ,  « ξέπλυμα ένοχων χρεών», «αμαρτωλών εποχών» κλπ.   
Φαίνεται πως ο συντάκτης δεν έχει αντιληφθεί πως η Δημοτική Αρχή έχει αλλάξει και δεν «ψιθυρίζει», αλλά εργάζεται σε καθημερινή βάση  για την αναμόρφωση του Δήμου, σε δύο μήνες δεν έχει δημιουργήσει, ούτε προτίθεται να  «ξεπλύνει ένοχα χρέη», φυσικά δεν την βαρύνουν « αμαρτωλές εποχές»  και δεν έχει λόγο να φοβάται  τις « Εισαγγελικές παρεμβάσεις».                       
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ροή Τελευταίων Ειδήσεων

Τελευταία Tweets

Νέες δωρεές πραγματοποιήθηκαν στο Κοινωνικό φαρμακείο του Δήμου Ηγουμενίτσας - https://t.co/SqQUSFJOh6 https://t.co/XilLeBynbw
Τέλη κυκλοφορίας: Σήμερα η τελευταία μέρα για την εξόφλησή τους - https://t.co/SqQUSFJOh6 https://t.co/YBEhdyuISX
Βεσυρόπουλος: Προσπάθεια να είναι έτοιμη τον Φεβρουάριο η πλατφόρμα για τη νέα ρύθμιση οφειλών -… https://t.co/zaS7bhFmRS
Follow e-igoumenitsa news on Twitter

IMAGE GALLERY

Εξιχνιάστηκε κλοπή χρημάτων από παγκάρι εκκλησίας Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνα στην Ηγουμενίτσα

Διακοπές ρεύματος 16 Φεβρουαρίου στην Ηγουμενίτσα - Δείτε τις περιοχές

Επίσκεψη Υπουργού Ναυτιλίας κ. Γιάννη Πλακιωτάκη στην Ηγουμενίτσα αύριο 15/2/2020

Θεσπρωτία: Διανομή Ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΤΕΒΑ/FEAD

Νέες εισαγωγές στα παραρτήματα ΑΜΕΑ Ιωαννίνων και Φιλιατών

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί διακινητές στην Εγνατία Οδό

Μπήκαν οι υπογραφές για την αντικατάσταση του κεντρικού αγωγού ύδρευσης Μαργαριτίου

Επανέρχονται τα μαγαζιά στην Παραλία Δρεπάνου Ηγουμενίτσας

Α΄ κατοικία: Περιθώριο 78 ημερών για υπαγωγή στο καθεστώς προστασίας

© 2005-2020 e-igoumenitsa.gr. All Rights Reserved.