11.2 C
Igoumenitsa
Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021, 02:08
Αρχική Lifestyle Αγορά Αξιολόγηση της Dynamic Group από πελάτη

Αξιολόγηση της Dynamic Group από πελάτη

Στη Dynamic Group βρήκα ό,τι αναζητούσα καιρό για μια ριζική ανακαίνιση που θέλω να κάνω στο πατρικό μου σπίτι. Έναν πολύ χρήσιμο σύμβουλο με πολλές και ποιοτικές προτάσεις για ένα παλιό οίκημα που μετά τις εργασίες θα είναι ένα σύγχρονος , απόλυτα λειτουργικός χώρος που θα εξυπηρετεί τη πλήρη διαβίωση της οικογένειας μου.

Αρχικά, συμβουλεύτηκα τη σελίδα τους https://www.dynamicgroup.gr/ που έχει έναν λεπτομερή οδηγό για το τι χρειάζεται μια πλήρη ανακαίνιση σπιτιού. Η δουλειά που κάνουν μπορεί να χαρακτηριστεί ως συγκλονιστική στα δικά μου μάτια. Περίτεχνα σχέδια, απόλυτα συμβατά με το σύγχρονο ντιζάιν αλλά και ποιοτικά υλικά που φέρουν πολύχρονη εγγύηση κατασκευαστή. Οι σχέσεις της Dynamic Group με τους πελάτες της διέπονται από εμπιστοσύνη και ειλικρίνεια, κάτι που φαίνεται από τις δημοσιευμένες κριτικές που είναι τουλάχιστον διθυραμβικές.

Μετά από την επίσκεψη μου στο site τους https://www.dynamicgroup.gr/ πείστηκα να τους τηλεφωνήσω, ώστε να κλείσω ένα ραντεβού με κάποιον υπεύθυνο για να εκτιμήσει ο ίδιος, σαν ειδικός τι αλλαγές χρειάζεται να γίνουν για να εναρμονιστεί το πατρικό μου σπίτι με τη νέα εποχή που διανύουμε. Τους ξεκαθάρισα από την αρχή ότι με ενδιαφέρει να γίνει μια ποιοτική δουλειά, και να μην επανέρχομαι για επισκευές και κακοτεχνίες. Επίσης, εκτός από την ποιότητα με ενδιέφερε να είναι και οικονομικές οι τιμές τους, αφού όλο το έργο θα χρηματοδοτούνταν με ιδία κεφάλαια και δεν υπήρχε η περίπτωση εξωτερικού δανεισμού.

Ο ειδικός μετά την αυτοψία που πραγματοποίησε στο σπίτι, με επιβεβαίωσε ότι χρειάζεται μια ριζική ανακαίνιση και να δοθεί μια νέα διαρρύθμιση στους χώρους του σπιτιού. Ευτυχώς το σπίτι είναι πολύ μεγάλο, άνω των 140 τετραγωνικών μέτρων και θα μπορούσαν να βγουν δύο επιπλέον δωμάτια. Εξαιτίας όμως της παλαιότητας του δεν λειτουργούν σωστά ούτε τα υδραυλικά του, ούτε η ηλεκτρική του εγκατάσταση κάτι που πλέον δεν το καθιστά κατοικήσιμο.

Ειδικότερα για το μπάνιο μου πρότεινε κάτι τελείως διαφορετικό και σαφώς πιο οικονομικό από αυτό που είχα εγώ στο μυαλό μου. Είχα δει στο site τους https://www.dynamicgroup.gr/anakainisi-mpaniou/ πολλά είδη και σχέδια μπάνιου, αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα μπορούσε να γίνει κάπως έτσι ο δικό μου χώρος. Αυτά τα μπάνια νόμιζα ότι αφορούσαν πλούσιους ανθρώπους και πεντάστερα ξενοδοχεία, όχι κάποιον μικρομεσαίας τάξης.

Συζητήσαμε εκτενέστατα τι χρειάζομαι να μας προσφέρει ο νέος χώρος κατοικίας μας, ποιο είναι το budget μας, ώστε να μου ετοιμάσουν μια πλήρη εξατομικευμένη πρόταση. Η πρόταση τους κάλυπτε απόλυτα τις ανάγκες μου και την αισθητική μου, ήταν σαν να το σχεδίασα εγώ, αφού δεν χρειάστηκε να κάνω καμία προσθήκη ή αλλαγή. Από την αρχή της γνωριμίας μας με τον υπεύθυνο του έργου, φάνηκε ότι κατάλαβε πλήρως τι χρειάζομαι και το μετέφερε στους συνεργάτες του. Το καλύτερο βέβαια ήταν ότι το συνολικό ποσό της πληρωμής ήταν χαμηλότερο από τον προϋπολογισμό μας και χωρίς επιπλέον κρυφές χρεώσεις και ψιλά γράμματα που θα με επιβάρυναν ψυχολογικά και οικονομικά.

Οι εργασίες προχώρησαν εξαιρετικά γρήγορα και εντός του χρονοδιαγράμματος που είχαμε θέσει μαζί με τη Dynamic Group. Κάθε φορά που πήγαινα στο σπίτι να ελέγξω την πρόοδο των εργασιών, έμενα έκπληκτη από το πόσο γρήγορα εξελίσσονταν το έργο, αφού δούλευαν με ιδιαίτερη μεθοδικότητα σαν καλό κουρδισμένη μηχανή και με τη μέθοδο της αλυσίδας, όταν τελείωνε το ένα συνεργείο, ερχόταν το άλλο να αναλάβει χωρίς χρονοτριβές.

Πλέον, κατοικούμε στο ανακαινισμένο σπίτι μας περισσότερο από έξι μήνες και τολμώ να πω ότι η Dynamic Group είναι η καλύτερη επιλογή που έκανα ποτέ μου. Είναι οι απόλυτοι επαγγελματίες στο χώρο των ανακαινίσεων και σέβονται, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο γράμμα τη σύμβαση που υπογράφουν με τον πελάτη.

7,405ΥποστηρικτέςΚάντε Like
780ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
436ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλή άρθρα