10 C
Igoumenitsa
Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου, 2020
Αρχική Τοπικά Νέα Θεσπρωτία Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 08 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 1200 π.μ. στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων ΚΑΡΚΑΜΙΣΙ του Δήμου Σουλίου στην Παραμυθιά, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου επί τη ευκαιρία του νέου έτους.

Την εκδήλωση, τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ι.Μ Παραμυθιάς, Φιλιατών, Γηρομερίου, & Πάργας πρωτοπρεσβύτερος Βελισσάριος Σάντας, ο Ηγούμενος της Ι.Μ Γηρομερίου Αρχιμανδρίτης Μεθόδιος, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κος Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας κος Θωμάς Πιτούλης, οι Βουλευτές Θεσπρωτίας κ.κ. Βασίλειος Γιόγιακας και Μάριος Κάτσης, ο πρώην Βουλευτής Θεσπρωτίας κος Ηλίας Βεζδρεβάνης, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κος Γεώργιος Καββαθάς, ο Δήμαρχος Σουλίου κος Ιωάννης Καραγιάννης, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κος Ιωάννης Λώλος, η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου κα Σταυρούλα Μπραϊμη – Μπότση, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ Δημήτριος Σακαρέλης και Δημήτριος Γκαμπρέλας, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗΓ κος Αθανάσιος Πορφύρης, ο Αντιδήμαρχος Ηγουμενίτσας κος Ελευθέριος Κώστας και ο Αντιδήμαρχος Σουλίου κος Φώτιος Δημητρίου, Δημοτικοί Σύμβουλοι των Δήμων του Νομού, ο Διοικητής Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος Ηπείρου και Ιονίων Νήσων κος Αντώνιος Μάζης, ο Λιμενάρχης Ηγουμενίτσας κος Στέφανος Σουρβινός, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κος Λεωνίδας Γκιόκας, ο Επίτιμος Πρόξενος της Ιταλίας στην Περιφέρεια Ηπείρου κος Σπυρίδων Μανδέλας, ο Γ.Γ. του Συλλόγου Ηλεκτρολόγων κος Φώτιος Μπάλλας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Συνταξιούχων ΟΑΕΕ κος Δημήτριος Πετσίνης και ο πρ. Πρόεδρος και μέλος του ΔΣ κος Σωτήριος Μητσέλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπ. Φροντιστηρίων Μέσης κος Ανδρέας Μπάμπας, οι συνεργάτες του ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ Παραρτήματος Ηπείρου κ.κ Ειρήνη Γκούρα και Αλεξάνδρα Πέτση, εκπρόσωποι των Εμπορ/κών και επιστημονικών Συλλόγων Θεσπρωτίας, εκπρόσωποι Φορέων, τα μέλη του ΔΣ και πλήθος μελών του Επιμελητηρίου.

Χαιρετισμό απεύθυναν ο ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ι.Μ Παραμυθιάς, Φιλιατών, Γηρομερίου, & Πάργας πρωτοπρεσβύτερος Βελισσάριος Σάντας, ο Ηγούμενος της Ι.Μ Γηρομερίου Αρχιμανδρίτης Μεθόδιος, ο Δήμαρχος Σουλίου κος Καραγιάννης Ιωάννης, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κος Ιωάννης Λώλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας κος Πιτούλης Θωμάς, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κος Καββαθάς Γεώργιος, και οι Βουλευτές Θεσπρωτίας κ.κ Γιόγιακας Βασίλειος και Κάτσης Μάριος.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κος Αλέκος Πάσχος ευχήθηκε και εκ μέρους του Δ.Σ. ένα 2020 δημιουργικό για τις επιχειρήσεις και τον Νομό, Ευτυχία, Επιτυχίες και πάνω από όλα Υγεία σε όλους.

Στην ομιλία του αναφέρθηκε στην αισιοδοξία αλλά και τον προβληματισμό που διακατέχει το Επιμελητήριο ενόψει της νέας δεκαετίας για την ανάπτυξη της Χώρας, τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων και την επιβίωση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Τόνισε την ανάγκη για πολιτική σύνεση, συναίνεση και συνεργασία στην χάραξη σταθερής φορολογικής πολιτικής, τον εξορθολογισμό των προστίμων, τη συνεχή μείωση φορολογικών και ασφαλιστικών εισφορών για τις επιχειρήσεις και λοιπών αναγκαίων μέτρων για την προστασία την επιχειρηματικής κοινότητας, της κοινωνίας και των εθνικού συμφέροντος. Αφού παρουσίασε συνοπτικά τις δράσεις που υλοποιήθηκαν το 2019, έθεσε τους στόχους για το νέο έτος. Ζήτησε να είναι έτος ενότητας και εθνικής ομοψυχίας, να επαληθευτούν οι προσδοκίες μας και αφού ευχαρίστησε τους τοπικούς φορείς Περιφέρεια, ΟΤΑ, ΓΣΕΒΕΕ και Υπηρεσίες Κεντρικού Κράτους για την συνεργασία τους, δήλωσε ότι ο Επιμελητήριο θα συνεχίσει δυναμικά και το νέο έτος να στηρίζει την επιχειρηματική κοινότητα ουσιαστικά και έμπρακτα.

Τέλος ευχαρίστησε τα μέλη του ΔΣ και στελέχη του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας για την άριστη συνεργασία τους στην επίτευξη των στόχων του Επιμελητηρίου που αναγνωρίζεται από τον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής.

Τυχερή της εκδήλωσης ήταν η κα Τσώτου Βασιλική που κέρδισε μια δωροεπιταγή  αξίας 150€ για αγορές από κατάστημα της Παραμυθιάς.

Δημοφιλή άρθρα

Ευχαριστίες Γιόγιακα προς τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ για την παραχώρηση του πρώην κτιρίου του Κ.Υ. στον Δήμο Ηγουμενίτσας

Ευχαριστίες Βασίλη Γιόγιακα προς τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ για την παραχώρηση του πρώην κτιρίου του Κ.Υ. στον Δήμο Ηγουμενίτσας

63χρονος από τη Θεσπρωτία Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ιωαννίνων

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Ιωαννίνων, εισήχθη και νοσηλεύεται διασωληνωμένος, ένας 63χρονος ασθενής με κορωνοϊό που διαμένει σε χωριό της Ηγουμενίτσας.

Β. Γιόγιακας: με 1.000.000 ευρώ χρηματοδοτείται το έργο των Κόμβων Πέρδικας

Την πίστωση ποσού 1.000.000 ευρώ από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων προς τον Δήμο Ηγουμενίτσας για την υλοποίηση του έργου «Κατασκευή Κόμβων...

Ανάληψη της Προεδρίας του Δικτύου των Πόλεων της Αδριατικής και του Ιονίου από την πόλη της Ηγουμενίτσας

Η πόλη της Ηγουμενίτσας ανέλαβε για τα επόμενα δύο χρόνια την Προεδρία του Φόρουμ Πόλεων Αδριατικής & Ιονίου (Forum of Adriatic and...