10.8 C
Igoumenitsa
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024, 08:06
ΑρχικήΤοπικά ΝέαΘεσπρωτία«Έφεραν την άνοιξη στο κέντρο της Παραμυθιάς»

«Έφεραν την άνοιξη στο κέντρο της Παραμυθιάς»

Η μεγαλύτερη πανελλαδική, ταυτόχρονη, εθελοντική εκστρατεία Let’s do it Greece, κερδίζει έδαφος και στoν Δήμο Σουλίου!

Με το σύνθημα *«Γίνε η Αλλαγή που Περιμένεις»*, η εκστρατεία έφτασε μέσα από τις συντονισμένες δράσεις του συνδυασμού *Δύναμη Ελπίδας* στην *Παραμυθιά*, όπου την *Κυριακή 7 Απριλίου*, μέλη και φίλοι εθελοντές του συνδυασμού με τις οικογένειες τους πραγματοποίησαν καθαρισμό και ανθοφυτέψεις στον πεζόδρομο της πόλης.

Ο Νίκος Γώγος υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου και επικεφαλής της Δύναμης Ελπίδας, υπήρξε από τους πρωτεργάτες της πρωτοβουλίας. Αναφορικά με τη δράση τόνισε τη μεγάλη υποστήριξη από τα μέλη και τους εθελοντές του συνδυασμού και υπογράμμισε τη σημασία της συμμετοχής των παιδιών, τα οποία από μικρή ηλικία μαθαίνουν να δρουν ομαδικά, να υπηρετούν τον εθελοντισμό, αποκτώντας παράλληλα περιβαλλοντική συνείδηση. «Οι δράσεις του Lets do it Greece, συνάδουν απόλυτα με τα όσα πρεσβεύουμε ως ανεξάρτητη κίνηση πολιτών για τον Δήμο Σουλίου.

Μέσα από πρωτοβουλίες σαν και αυτή διαδίδουμε το “μικρόβιο” του εθελοντισμού. Θέτουμε τον σπόρο, ώστε εθελοντικές δράσεις σαν και αυτή να συνεχιστούν και να εξελιχθούν και από τις επόμενες γενιές. Έτσι, θα μπορέσουμε να γίνουμε πιο συνειδητοποιημένοι και υπεύθυνοι πολίτες απέναντι στον Δήμο, αλλά και το περιβάλλον.

Εμείς είμαστε η αλλαγή που αξίζουμε» *δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γώγος.

7,737ΥποστηρικτέςΚάντε Like
806ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
419ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλή άρθρα

spot_img