10.8 C
Igoumenitsa
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024, 06:38
ΑρχικήΤεχνολογίαΠώς θα αυξήσετε τις πωλήσεις σας στο Ίντερνετ

Πώς θα αυξήσετε τις πωλήσεις σας στο Ίντερνετ

Θέλετε να προβάλετε την επιχείρησή σας στο Διαδίκτυο ώστε να αυξήσετε το πελατολόγιό σας και κατ’ επέκταση τις πωλήσεις σας; Η διαφήμιση Adwords είναι για εσάς η λύση! Το AdWords (Google Ads όπως λέγεται πλέον η υπηρεσία) είναι το διαφημιστικό εργαλείο της Google που εμφανίζει τις διαφημίσεις στο επάνω μέρος της γραμμής αναζήτησης. Οι χρήστες που πληκτρολογούν λέξεις κλειδιά στο πεδίο της αναζήτησης, σχετικές με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που παρέχετε, βλέπουν τη διαφήμιση σας. Πληρώσετε μόνο αν κάνουν κλικ και επισκεφτούν την ιστοσελίδα σας ή αν σας καλέσουν στο τηλέφωνο απευθείας από τη διαφήμιση.

Τι budget πρέπει να διαθέσετε

Το κόστος της διαφήμισης εξαρτάται από το πόσες καμπάνιες θα δημιουργηθούν (πόσα προϊόντα ή υπηρεσίες θέλετε να προβάλετε), από το πόσο κοστίζει το κλικ στις λέξεις κλειδιά που σας ενδιαφέρουν, από τον ανταγωνισμό καθώς και από τους χρήστες που επιδιώκετε να προσελκύσετε στην επαγγελματική σας ιστοσελίδα.

Τι θα πετύχετε με τη διαφήμιση στη Google

  1. Προσέλκυση νέων πελατών

Θα καταφέρετε να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες που ενδιαφέρονται γι αυτό που προσφέρετε. Είναι πολύ πιο εύκολο να μετατραπεί σε πελάτης ένας χρήστης που βρίσκεται στο στάδιο αναζήτησης ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας και εσείς να του προσφέρετε αυτό που ψάχνει! Με τη διαφήμιση στη Google προσεγγίζετε τους εν δυνάμει πελάτες τη στιγμή που χρειάζονται κάποιο από τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

  1. Προβολή σε τοπικό ή παγκόσμιο επίπεδο

Μέσω της διαφήμισης στη Google, έχετε τη δυνατότητα να εμφανίσετε τις διαφημίσεις της επιχείρησής σας σε χρήστες που βρίσκονται σε συγκεκριμένες χώρες, περιοχές ή πόλεις. Το κοινό σας με άλλα λόγια, δεν είναι μόνο όσοι χρήστες έχουν πρόσβαση στο φυσικό σας κατάστημα αλλά κάθε χρήστης από κάθε χώρα του κόσμου.

  1. Έλεγχος κόστους μέσω των κλικ στη διαφήμιση

Πρόκειται για τον πλέον στοχευμένο τρόπο διαφήμισης που αναδεικνύεται σε απόλυτα αποδοτικό καθώς ο διαφημιζόμενος δεν πληρώνει για το πόσες φορές θα εμφανιστεί η διαφήμιση αλλά για το πόσοι κάνουν κλικ σε αυτή και θα επισκεφτούν την ιστοσελίδα σας. Με αυτόν τον τρόπο επενδύετε τα χρήματα σας σε κοινό που ενδιαφέρεται πραγματικά για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

  1. Προσέγγιση των κατάλληλων ατόμων την σωστή στιγμή

Οι χρήστες στο Google ανακαλύπτουν την επιχείρησή σας, ακριβώς τη στιγμή που αναζητούν όσα προσφέρετε. Αυτό γίνεται με διαφημίσεις αναζήτησης, εκείνες που εμφανίζονται δίπλα από τα αποτελέσματα αναζήτησης στη Google, με διαφημίσεις προβολής, δηλαδή με διαφημίσεις σε banners και διαφημίσεις βίντεο.

7,737ΥποστηρικτέςΚάντε Like
806ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
419ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλή άρθρα

spot_img