13.8 C
Igoumenitsa
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024, 04:28
ΑρχικήΕιδήσειςΥγείαΠώς να εξαλείψετε την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στα πόδια σας

Πώς να εξαλείψετε την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στα πόδια σας

Ο χειμώνας σιγά σιγά καταφθάνει και πολλές γυναίκες θεωρούν πως είναι η πλέον κατάλληλη εποχή για να απαλλαγούν οριστικά από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στο πρόσωπο ή το σώμα τους.

Έχοντας απορρίψει τις προσωρινές πρακτικές που χρειάζονται επανάληψη κάθε λίγες ημέρες, αν και εσείς αναζητάτε μια ανώδυνη και οριστική λύση ενάντια στην τριχοφυΐα, διαβάστε παρακάτω για τη μέθοδο αποτρίχωσης με IPL, ποια είναι τα πλεονεκτήματα της μεθόδου και πώς γίνεται η θεραπεία.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της αποτρίχωσης IPL

Η αποτρίχωση με τις παραδοσιακές μεθόδους, όπως ξυραφάκι, κερί ή αποτριχωτική κρέμα, γίνεται εξαιρετικά χρονοβόρα σε περιοχές του σώματος, όπως είναι τα πόδια. Η αποτρίχωση με ξυραφάκι εν προκειμένω είναι πιθανό να προκαλέσει ερεθισμούς στην επιδερμίδα και θυλακίτιδα εκτός του ότι αυτή η μέθοδος χρειάζεται επανάληψη κάθε λίγες ημέρες.  Η αποτρίχωση με IPL από την άλλη πλευρά, συνιστά την πλέον σύγχρονη λύση για κάθε γυναίκα, καθώς προσφέρει ορατά αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία. Η τεχνολογία IPL αποτελεί τη μετεξέλιξη της τεχνολογίας laser και θεωρείται η μόνη μέθοδος που προσφέρει πραγματικά γρήγορη και μόνιμη αποτρίχωση σε μεγάλες περιοχές.

Συγκεκριμένα, με την αποτρίχωση IPL απολαμβάνετε μόνιμο αποτέλεσμα με ανώδυνο τρόπο και μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας η επιδερμίδα σας γίνεται λεία και απαλή, χωρίς ψεγάδια. Η σύγχρονη μέθοδος αποτρίχωσης IPL προσφέρει μόνιμο αποτέλεσμα ώστε να αποκτήσετε μια για πάντα βελούδινη επιδερμίδα. Στα σημεία που εφαρμόζεται η αποτρίχωση IPL εξαλείφεται σταδιακά η τριχοφυΐα ώσπου εξαφανίζεται. Η όλη διαδικασία της αποτρίχωσης IPL ολοκληρώνεται σε πολύ σύντομο χρόνο λόγω της τεχνικής σάρωσης και δεν προκαλεί καθόλου πόνο.

Επιπλέον, δεν επηρεάζει την επιδερμίδα όπου εφαρμόζεται η αποτρίχωση και δεν προκαλεί τραυματισμούς, ούτε ουλές ή σημάδια. Μετά την εφαρμογή της αποτριχωτικής μεθόδου η επιδερμίδα είναι απαλή και ενυδατωμένη. Και το πιο σημαντικό: το κόστος της είναι προσιτό. Η αποτρίχωση στα πόδια μπορεί να επιτευχθεί σε περιορισμένο αριθμό συνεδριών, προσφέροντας οριστικό και μόνιμο αποτέλεσμα. Δεν θα χρειαστεί να την επαναλάβετε μετά το τέλος του προγράμματος συνεδριών.

Με ποιον τρόπο γίνεται η αποτρίχωση IPL

Η αποτρίχωση με IPL πραγματοποιείται με μία συσκευή έντονου παλμικού φωτός που χρησιμοποιεί ένας καταρτισμένος αισθητικός, με την επίβλεψη δερματολόγου. Η συσκευή αυτή «σαρώνει» την περιοχή του σώματος όπου επιδιώκεται να αντιμετωπιστεί η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Το παλμικό φως που εκπέμπεται από τη συσκευή θερμαίνει τους θύλακες της τρίχας και τους απενεργοποιεί, ώστε να μην μπορούν να αναπτυχθούν νέες τρίχες. Η κεφαλή του συστήματος βρίσκεται σε μόνιμη κίνηση κατά τη διάρκεια της θεραπείας προκειμένου να καλύπτει μεγαλύτερες περιοχές της επιδερμίδας σε λιγότερο χρόνο. Η προστασία της επιδερμίδας και η ανώδυνη αποτρίχωση γίνεται εφικτή χάρη στον ψυκτικό μηχανισμό που είναι ενσωματωμένος στην κεφαλή της συσκευής.

Κατά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η επιδερμίδα είναι φανερά βελτιωμένη, με λιγότερη τριχοφυΐα, πολύ απαλή στην υφή της και ορατά ενυδατωμένη.

7,737ΥποστηρικτέςΚάντε Like
806ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
419ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλή άρθρα

spot_img