14.7 C
Igoumenitsa
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024, 00:01
ΑρχικήΤοπικά ΝέαΉπειροςΟ Σπύρος Ριζόπουλος άρχισε το «όργωμα» στην Ήπειρο +ΦΩΤΟ

Ο Σπύρος Ριζόπουλος άρχισε το «όργωμα» στην Ήπειρο +ΦΩΤΟ

Ο επικεφαλής της παράταξης Ορίζοντες Ηπείρου και υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Σπύρος Ριζόπουλος, έχει ξεκινήσει τη συστηματική του επαφή με τους πολίτες της Ηπείρου. Εκτός από το γεγονός ότι δέχεται πολίτες στα γραφεία της παράταξης Ναπολέοντος Ζέρβα 2 στα Ιωάννινα, επισκέπτεται και συμμετέχει σε καθημερινές εκδηλώσεις σε όλη την Περιφέρεια.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Σπύρος Ριζόπουλος το απόγευμα της Παρασκευής 26 Οκτωβρίου βρέθηκε στην Άρτα όπου μεταξύ άλλων παρακάθισε, με πλήθος φίλων, και σε τραπέζι που οργανώθηκε για τους εορτάζοντες της οργανωτικής γραμματείας.

{gallery}rizopoulos-oktovrios{/gallery}

Το Σάββατο 27 Οκτωβρίου, ξεκινώντας από νωρίς το πρωί:

  • Επισκέφθηκε το μαρτυρικό χωριό Καταρράκτη στην Άρτα, όπου μετείχε στην εκδήλωση μνήμης και τιμής των φονευθέντων Καταρρακτινών από τα στρατεύματα κατοχής και της πυρπόλησης του χωριού τον Οκτώβριο του 1943.

Μαζί του ήταν τα μέλη της οργανωτικής γραμματείας Δημήτρης Χαλάστρας, Ελένη Κίτσου και Ντίνος Παπαδόπουλος

  • Το μεσημέρι επισκέφθηκε τη Φιλιππιάδα Πρέβεζας όπου επισκέφθηκε το ετήσιο παραδοσιακό παζάρι. Λίγο πριν είχε βρεθεί στην πλατεία όπου είχε συνομιλήσει με πολλούς κατοίκους της περιοχής ανταλλάσσοντας απόψεις για τα προβλήματα και τις προοπτικές που υπάρχουν.

Μαζί του ήταν τα μέλη της οργανωτικής γραμματείας Σάκης Βλέτσας, Σταύρος Μιχάλης, Δημήτρης Χαλάστρας, Ντίνος Παπαδόπουλος, Δημήτρης Δήμος και Γιώργος Μότσιος.

  • Το ίδια απόγευμα παραβρέθηκε στο Καλπάκι Ιωαννίνων, όπου απέτισε φόρο τιμής στο Μνημείο του Έλληνα Μαχητή.

Μαζί του ήταν τα μέλη της οργανωτικής γραμματείας Σπύρος Υφαντής, Σπύρος Καραμποΐκης και Κώστας Νούσιας.

  • Το βράδυ, τέλος, επισκέφθηκε την Πλατανούσσα Ιωαννίνων, όπου μεταξύ των άλλων εκφώνησε σύντομο χαιρετισμό στην ετήσια γιορτή Τσίπουρου.

Μαζί του ήταν τα μέλη της οργανωτικής γραμματείας Σπύρος Υφαντής, Σπύρος Καραμποΐκης και Δημήτρης Κλήμης

7,737ΥποστηρικτέςΚάντε Like
806ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
419ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλή άρθρα

spot_img