13.8 C
Igoumenitsa
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024, 04:39
ΑρχικήΤοπικά ΝέαΘεσπρωτίαΣύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α Νομού Θεσπρωτίας καταγγέλλει την Δημοτική Αρχή Δήμου Σουλίου

Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α Νομού Θεσπρωτίας καταγγέλλει την Δημοτική Αρχή Δήμου Σουλίου

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α Νομού Θεσπρωτίας  καταγγέλλει την Δημοτική Αρχή Δήμου Σουλίου  για την αρνητική και εχθρική στάση της προς τους εργαζόμενους στο Δήμο Σουλίου και το νομικού προσώπου ΑΡΩΓΗ , σε μια σειρά ζητημάτων που κορυφώθηκαν την περίοδο αυτή, όπως :

-Την άρνηση της δημοτικής αρχής  για την καταβολή του επιδόματος ανθυγιεινής εργασίας σε εργαζόμενους, παρά το γεγονός ότι παρέχουν εργασίες που εμπίπτουν σύμφωνα με το νόμο στην καταβολή του επιδόματος.(προσωπικό καθαριότητας εσωτερικών χώρων συμπεριλαμβανομένων του προσωπικού καθαριότητας των παιδικών σταθμών , ΚΑΠΗ , και το νοσηλευτικό προσωπικό)

–Την αδιαφορία της δημοτικής αρχής   να καταβάλει στους εργαζόμενους  του προγράμματος <<Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής >> το σύνολο τον αποδοχών τους  για τον μηνά Αύγουστο2018.
– Η Δημοτική αρχή αδιαφορεί για τον προβλεπόμενο από τον Νόμο εμβολιασμό των υπαλλήλων της Υπηρεσίας Καθαριότητας, με ότι αυτό συνεπάγεται για τον κίνδυνο μολύνσεων και ασθενειών, τόσο για τους ίδιους, όσο και γενικότερα για τη δημόσια υγιεινή.

Δυστυχώς, βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να αποδοκιμάσουμε την στάση της δημοτικής αρχής του δήμου Σουλίου , γιατί παρότι (τόσο σε προφορική επικοινωνία, αλλά και με το υπ΄αριθμ.πρωτ.140/1-7-2018 και 151/9-8-2018 έγγραφα αιτήματα μας) μας αγνοεί και κωφεύει προκλητικά.
Αν οι εκπρόσωποι μιας Αρχής αντιμετωπίζουν και συμπεριφέρονται κατ΄αυτόν τον τρόπο σε ανθρώπους, οι οποίοι εργάζονται καθημερινά δίπλα τους, ο καθένας μπορεί να σκεφτεί τι είδους στάση κρατούν απέναντι στους συνδημότες τους. 

Δεν κάνουμε πίσω, δεν υποκύπτουμε ούτε στους εκβιασμούς, ούτε στους τραμπουκισμούς της Δημοτικής Αρχής. Από τη πρώτη στιγμή γνωρίζαμε ότι η μάχη που θα δώσουμε δεν θα ήταν εύκολη, ξέραμε πολύ καλά ποιον έχουμε απέναντι μας και ποια πολιτική εφαρμόζει. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για το δικαίωμα μας στη δουλειά όσα εμπόδια και αν βάζουν κυβέρνηση και δημοτική αρχή με μεγαλύτερο πείσμα. Θα μας βλέπουν μπροστά τους κάθε στιγμή. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας κοροϊδεύει και να μας θεωρεί ανακυκλώσιμα υλικά που θα κάνει τη δουλειά του και μετά θα μας πετάει στην ανεργία προκειμένου να ικανοποιήσει τα εργολαβικά συμφέροντα. Το χρωστάμε στους εαυτούς μας αλλά και στις οικογένειες μας.

7,737ΥποστηρικτέςΚάντε Like
806ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
419ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλή άρθρα

spot_img