Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των υποψηφίων του συνδυασμού ΕΝΟΤΗΤΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ του Αλ. Πάσχου

10 Νοε 2017

Φίλοι Επιχειρηματίες και Επαγγελματίες

Με πλήρη επίγνωση ότι η Θεσπρωτία χρειάζεται ένα Επιμελητήριο ενωμένο και δυνατό, ένα Επιμελητήριο που θα εκπροσωπεί την κάθε φωνή και ανάγκη του επιχειρηματικού κόσμου, ο συνδυασμό μας, με τίτλο ΕΝΟΤΗΤΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, του οποίου έχω την τιμή να ηγούμαι, πραγματοποίησε εχθές Τετάρτη 08 Νοεμβρίου και ώρα 18:00 την πρώτη του συνάντηση στο πνευματικό κέντρο ΠΑΝΘΕΟΝ.

Αφού συζητήσαμε τις πρωτοβουλίες που αναπτύξαμε όλο το προηγούμενο διάστημα και παρουσιάσθηκε ο ομαδικός τρόπος λειτουργίας του προηγούμενου Διοικητικού Συμβουλίου αποφασίσαμε τις δράσεις κι ενέργειές μας για την ενημέρωση και κινητοποίηση της επιχειρηματικής κοινότητας, ώστε να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή στις προσεχείς εκλογές της 3ης & 4ης Δεκεμβρίου 2017, αλλά και το πλαίσιο των στόχων που θα σας κοινοποιηθεί πολύ σύντομα. 

Δεσμευόμαστε ότι με επιμονή και υπομονή, με στοχευμένες ενέργειες και άξιους συνεργάτες, που εσείς θα επιλέξετε στις αρχαιρεσίες, ενώνοντας εμπειρία,  θέληση και δύναμη, θα υπηρετήσουμε με συνέπεια και ευθύνη τα συμφέροντα όλων των κλάδων της Θεσπρωτικής επιχειρηματικότητας, ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησης και το αντικείμενο δραστηριότητας.

Σας καλούμε όλους να σταθείτε δυναμικά δίπλα στο Επιμελητήριο Θεσπρωτίας και να συμβάλλετε με την ψήφο σας, σε μία επίπονη, αλλά προς όφελος όλων, κοινή προσπάθεια.   

Με εκτίμηση

Ο υποψήφιος Πρόεδρος

Αλέξανδρος Πάσχος

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Ηλεκτρονική πύλη της Ηγουμενίτσας από το 2005. Ειδήσεις και νέα από την Ηγουμενίτσα, τη Θεσπρωτία, την Ήπειρο. Καθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Οικονομία, Πολιτικά.

Ημερολόγιο Ειδήσεων

« Νοέμβριος 2017 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30