Διακοπές ρεύματος 21 Ιουνίου σε Ηγουμενίτσα και Φιλιάτες - Δείτε τις περιοχές

Διακοπή ρεύματος θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με δελτίο τύπου της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.21 Ιουνίου σε Ηγουμενίτσα και Φιλιάτες.

Δείτε τον παρακάτω πίνακα αναλυτικά για τις περιοχές και τις ώρες όπου θα πραγματοποιηθεί η διακοπή ρεύματος.

Από ημ/νία και ώρα Έως ημ/νία και ώρα Δήμος/κοινότητα Περιγραφή περιοχής Αριθμός Σημειώματος Σκοπός διακοπής
21/6/2018 9:00:00 πμ 21/6/2018 11:30:00 πμ ΦΙΛΙΑΤΩΝ Παλιουρή, Σουλόπουλο, Ραϊκο, Δεσποτικό, Φωτεινό, Γρανιτσοπούλα, Ριζό, Κουρνόραχη, Αετόπετρα, Λάβδανη, Βρίστοβο, Αγ. Μαρίνα Πωγωνίου, Καλοχώρι, Εκκλησοχώρι, Βουτσαρά, Κούρεντα, Πετσάλι Κουρέντων, Γιουργάνιστα, Χίνκα, Λάλιζα Χίνκας, Γκρίμποβο, Βρυσούλα, Πολύδωρο, Γρανίτσα, Ραδοβίζι, Σενίκο, Σήραγγα Εγνατίας Οδού Αγ.Νικολάου, Διχούνι, Κερασέα, Λυζανά Κερασέας, Βροσύνα, Λεπτοκαρυά, Ραβενή, Χαραυγή, οικ.Αγ.Βαρβάρας, οικ.Αγ.Μαρίνας, οικ.Αγ.Παρασκευής, οικ.Αγ.Γεώργιος, Καλλιθέα Φιλιατών, Ζάλογγο, Φτέρη, Δοβλά, Βερενίκη. 151 Συντήρηση
21/6/2018 9:30:00 πμ 21/6/2018 1:30:00 μμ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΔΔ - ΣΥΒΟΤΑ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΗΓΑΔΙΑ) 179 Κατασκευές
21/6/2018 1:00:00 μμ 21/6/2018 2:30:00 μμ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΔΔ - ΣΥΒΟΤΑ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΞΕΝΟΧΟΧΕΙΟ ΜΑΚΡΙΔΗ) 173 Κατασκευές