Διακοπές ρεύματος 14 και 16 Σεπτεμβρίου σε Ηγουμενίτσα και Φιλιάτες - Δείτε τις περιοχές

Διακοπή ρεύματος θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με δελτίο τύπου της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. 14 και 16 Σεπτεμβρίου σε Ηγουμενίτσα και Φιλιάτες.

Δείτε τον παρακάτω πίνακα αναλυτικά για τις περιοχές και τις ώρες όπου θα πραγματοποιηθεί η διακοπή ρεύματος.

Από ημ/νία και ώρα Έως ημ/νία και ώρα Δήμος/κοινότητα Περιγραφή περιοχής Αριθμός Σημειώματος Σκοπός διακοπής
14/9/2018 8:00:00 πμ 14/9/2018 11:00:00 πμ ΦΙΛΙΑΤΩΝ ΒΡΥΣΕΛΛΑ ΕΛΑΙΑ ΣΙΔΕΡΗ ΦΙΛΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ ΦΟΙΝΙΚΙ ΞΕΧΩΡΟ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΣ ΤΣΑΜΑΝΤΑ ΛΙΣΤΑ ΦΑΝΕΡΟΜΕΝΗ ΑΓ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΒΑΒΟΥΡΙΟ ΛΙΑ ΚΕΦΑΛΟΧΩΡΙ ΣΜΕΡΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΡΙΚΟΡΥΦΟ ΡΑΓΙΟ ΑΣΠΡΟΚΚΛΗΣΙ ΣΑΓΙΑΔΑ ΛΩΡΙΔΑ ΣΑΓΙΑΔΑΣ ΚΑΜΠΟΣ ΑΠΟ ΦΡΑΓΜΑ ΚΑΛΑΜΑ ΠΡΟΣ ΣΑΓΙΑΔΑ ΤΕΛΩΝΕΙΟ  159 Κατασκευές
14/9/2018 11:00:00 πμ 14/9/2018 3:00:00 μμ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΜΑΥΡΟΥΔΙ (ΑΠΟ ΝΤΟΡΚΟΥ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΜΑΡΜΑΡΑ ΤΖΑΚΗΣ  160 Κατασκευές
16/9/2018 12:30:00 μμ 16/9/2018 1:30:00 μμ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΝΕΑ ΣΕΛΕΥΚΕΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΗΠΕΔΟ 161 Κατασκευές