ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ Γιάννη Λώλου: Απάντηση σε Υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο

Οι “εξ’ Αθηνών” ορμώμενοι σωτήρες!

Μας εξέπληξε άρθρο υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου, που πρόσφατα ανακάλυψε τον Δήμο Ηγουμενίτσας και τα κατ’ αυτόν κακώς κείμενα. Ο αρθρογράφος, σωστά δηλώνει ότι έλαβε πληροφορίες από δελτίο τύπου, αφού ο ίδιος δεν ζει εδώ. Μολαταύτα είναι σε θέση να διατυπώνει απόψεις για τον τόπο καταγωγής του και να λογοκρίνει και να υποτιμά επιτυχημένες, σύμφωνα με την κοινή γνώμη, δράσεις της Δημοτικής Αρχής, θεωρώντας την απούσα, παρόλα τα προγράμματα, τα έργα και τις δράσεις που υλοποιεί.

Τι θα μπορούσε άραγε να πει κανείς για ανθρώπους που αρνούνται την πραγματικότητα και είναι “στρατευμένοι” στον αγώνα σπίλωσης και υποβάθμισης της αλήθειας; Τους καλούμε αν θέλουν να είναι χρηστικοί, να έχουν μια καλύτερη πληροφόρηση.

Με καλή πρόθεση λοιπόν τον ενημερώνουμε σχετικά ως προς:

  • Την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, ότι είναι ένας Ευρωπαϊκός θεσμός, που στόχο έχει την ενθάρρυνση φορέων και πολιτών στην εισαγωγή και προώθηση βιώσιμων τρόπων μετακίνησης και μεταφοράς στον αστικό ιστό, καθώς και στην ευαισθητοποίηση των πολιτών στην χρήση εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης τους. Τα βραβεία που κερδίσαμε αφορούν δράσεις, που συμμετείχαν πολλοί πολίτες και φορείς και είναι απορίας άξιο πως ένας υπάλληλος υπουργείου δεν τις αντιλήφθηκε;
  • Το Σ.Β.Α.Κ (το οποίο προφανώς αγνοεί) είναι ένα 20ετές στρατηγικό σχέδιο, που ως τέτοιο, τα αποτελέσματα θα φανούν σε βάθος χρόνου και όχι σήμερα, ούτε αύριο. Για ποιο λόγο να κατηγορεί κάποιος έναν σχεδιασμό, έργα του οποίου έχουν ήδη ενταχθεί στο ΕΣΠΑ και σταδιακά υλοποιούνται; Που ήταν ο αρθρογράφος και οι συνοδοιπόροι του στις ανοιχτές διαβουλεύσεις του ΣΒΑΚ;
  • Επιπλέον, αφού ενημερώνονται οι όψιμοι αρθρογράφοι από δελτία τύπου και δεν έχουν άμεση γνώση της πραγματικότητας, τους παραπέμπουμε σε σχετικά δελτία τύπου υλοποίησης ή δρομολόγησης έργων (αντιπλημμυρικά έργα, έργα οδοποιίας, δημιουργία ποδηλατοδρόμων και πεζοδρομίων, ανάπλασης αστικού αλσυλλίου, παιδικών χαρών, κ.α) που στόχο έχουν τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων ημών, που διαμένουμε εδώ.
  • Τον ευχαριστούμε όμως γιατί μας δίνεται μια φορά ακόμη η δυνατότητα να μιλήσουμε για τις κοινωνικές δομές (Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο και προσθέτουμε εμείς Κέντρο Κοινότητας, ΚΕΠ Υγείας, Γραφείο Ενημέρωσης Δανειοληπτών, επέκταση του ΚΔΑΠ κ.α.), τις οποίες η Δημοτική μας Αρχή ίδρυσε, στήριξε και συνεχίζει να στηρίζει.

Επίσης, με όλη την καλή διάθεση θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους που θέλουν να συστηθούν στην κοινή γνώμη με άρθρα που διακρίνονται από άγνοια, μηδενισμό και παραπληροφόρηση, ότι το Σ.Β.Α.Κ. παρελήφθη τον Ιούλιο του 2018. Το Ευρωπαϊκό Βραβείο, το έφερε στην Ελλάδα η πόλη μας και η Δημοτική μας Αρχή, τον Μάρτιο του 2018, ενώ τον Μάιο του 2018 βραβεύτηκε εκ νέου από το Υπουργείο Περιβάλλοντος. Τον Απρίλιο του 2019, η πόλη μας κατέκτησε ένα ακόμη βραβείο στον τομέα αυτό, από το Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας.

Τι θεωρούν; Ότι η Δημοτική μας Αρχή βρίσκεται σε συνεννόηση με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τα Υπουργεία, τα οποία έχουν βαλθεί να συνδράμουν στην προεκλογική μας εκστρατεία;

Τα συμπεράσματα δικά σας!

ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ροή Ειδήσεων

Τελευταία Tweets

Πάνω από 2.400.000€ για έργα στην Ήπειρο και τίποτα για τον Νομό Θεσπρωτίας https://t.co/oTrNWPNv3Z
Ναι και από τον Γιώργο Ζάψα για το Debate της ΕΡΤ https://t.co/xN44xMYZ0w
Ο Σπύρος Ριζόπουλος αποδέχθηκε πρόταση της ΕΡΤ για debate με τον Καχριμάνη https://t.co/O6fqxkHpis
Follow e-igoumenitsa news on Twitter

IMAGE GALLERY

Ναι και από τον Γιώργο Ζάψα για το Debate της ΕΡΤ

Πάνω από 2.400.000€ για έργα στην Ήπειρο και τίποτα για τον Νομό Θεσπρωτίας

Ο Σπύρος Ριζόπουλος αποδέχθηκε πρόταση της ΕΡΤ για debate με τον Καχριμάνη

Περιφέρεια Ηπείρου: Χρήσιμες οδηγίες για τις Πασχαλινές αγορές

Ευχές για το Πάσχα από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ηπείρου

Παρουσίασε τους 11 υποψήφιους των Οριζόντων Ηπείρου στην Π.Ε. Θεσπρωτίας ο Σπύρος Ριζόπουλος

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ για την 1η Μαΐου

Πρόγραμμα Εορτασμού της επετείου της ημέρας λήξης του Δευτέρου Παγκοσμίου πολέμου στη Δ.Κ. Γραικοχωρίου Ηγουμενίτσας

Παρουσίαση του συνδυασμού «Δύναμη Προοπτικής» του Ιωάννη Λώλου + ΦΩΤΟ video

© 2018 e-igoumenitsa.gr. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.